Over ons

Bedrijfspand Lankelma Geotechniek Zuid

Lankelma Geotechniek Zuid begon in een klein kantoor op de eerste etage van een bedrijfspand op een industrieterrein. Na een start met slechts één medewerker groeide de vestiging in Oirschot uit tot twaalf medewerkers in 2003. Dit veroorzaakte huisvestingsproblemen. Een andere locatie werd gevonden, waar de groei zich verder voortzette. Eind 2005 waren er achttien medewerkers in dienst en werd ook deze accommodatie te klein. Sinds januari 2006 is Lankelma Geotechniek Zuid gevestigd in een representatief pand met een ruim buitenterrein, een royale loods en een moderne kantooraccommodatie. Daar zette de groei zich verder voort.

Ook wat betreft machines en materieel is de groei overtuigend geweest. Waar werd begonnen met één sondeerwagen wordt momenteel beschikt over meerdere moderne sondeer-units en een boorrups. Daarnaast wordt beschikt over een mini-sondeerrups voor sonderingen op plaatsen met een beperkte toegangsbreedte. Ook is een draagbaar demontabel sondeerapparaat beschikbaar, waarvan gebruik gemaakt wordt voor het uitvoeren van inpandige sonderingen.

De milieuafdeling is gegroeid tot een aantal projectleiders en veldploegen en biedt een zeer uitgebreid dienstenpakket aan. Kortom, Lankelma Geotechniek Zuid heeft zich ontwikkeld tot een gezond en dynamisch bedrijf, waar service, flexibiliteit, en kwaliteit de hoogste prioriteit hebben.

Door de jaren heen heeft Lankelma Geotechniek Zuid veel ervaring en kennis opgedaan. Lankelma Geotechniek Zuid verbindt haar expertise aan geotechnisch, geohydrologisch, en milieukundig onderzoek en de bijbehorende advisering. Ervaren medewerkers voeren met moderne machines en materieel een breed scala van werkzaamheden uit. Met name voor projecten op moeilijk begaanbaar of bereikbaar terrein is Lankelma Geotechniek Zuid de juiste partner. Met geavanceerde berekeningsmethoden en uitvoeringstechnieken wordt nauw samengewerkt met de constructeurs, aannemers, projectontwikkelaars en overheid. Alle noodzakelijke middelen om snel, professioneel en concurrerend te kunnen opereren zijn binnen de organisatie aanwezig. Door de flexibele werkwijze wordt pro-actief ingespeeld op de wensen van de opdrachtgever, zowel in binnen- als buitenland.

Niet voor niets geldt ook in Oirschot: "Lankelma, Altijd en Overal!"